Efter en matpaus följt av programledarpresskonferens är det dags för Magnus Carlsson. Först får vi vänta jättelänge på att han ska komma igång och när han äntligen får börja sjunga är det ljudproblem halva låten. Men Magnus är extremt proffsig och låter sig inte störas av detta det minsta! Vi får helt enkelt njuta av kören i början av låten. Men sen kommer han igång och låter bra. Han spar på rösten i några höga toner.

En av dansarna som står på ett podium i en uppåtström av luft har en ganska opraktisk tröja för just detta ändamål, festligt.

Magnus har en svart kavaj med spännande skärning, den har några inslag på framsidan som gör att det ser ut som att han har ryggsäck på sig. Kul. Till detta har han svarta byxor och höga skinnkängor.

På andra repetitionen funkar ljudet som det ska. Nu kör Magnus lite mer all in också, bra drag! Dansaren med den löst sittande tröjan har nu tagit på sig en skinnjacka och kan därför koncentrera sig på dansen. Nu ser jag fram emot tredje och sista gången med extra allt!!