Natalie Horler från Cascada låter inte som en tysk representant i ESC när man hör henne prata. Hon är född och uppväxt i Tyskland men då båda hennes föräldrar är från England så låter hon som vilken britt som helst och hon bjöd pressuppbådet på många skratt under presskonferensen. Hon berättade bland annat om sitt intresse för bondfilmer och att hon gärna skulle vara bondbrud.

Cascada var till en början ett arbetsnamn på bandet men som blev så invant att det blev officiellt. Och när det gällde hennes deltagande i ESC så kände hon att det här var ett så underbart sammanhang som hon verkligen inte ville missa. Dessutom berättade att hon tycker att ESC är ett underbart sammanhang och bara det faktum att man på ålderns höst kan berätta för sina barnbarn att man en gång har varit med är värt ett deltagande.

Slutligen det viktigaste, var i finalen startar Tyskland, första eller andra halvan. Det blev första halvan och det gick en suck genom pressuppbådet. Glorious hade väl ändå varit den perfekta avslutningen på finalen av ESC?