Storbritanniens tur att stå på scen för sin andra repetition. Det lyser lång väg att det är den kanske mest rutinerade artisten som är på scen just nu. Jag tycker att det låter bra och låten är mysig. Eller hur? Jag tror att det går ganska bra för henne i tävlingen. Det är rutin på scen, det kan bära långt. Men att vara den mest kända artisten? Förra året kom ju Storbritannien näst sist i finalen med sin Engelbert Humperdinck, så vem vet hur det går egentligen?

Det är ett stilrent nummer där Tyler står framför sitt band och sjunger, för att sedan traska ut på catwalken och hissas upp på den.

Snyggt!

Ett tips utifrån repetitionen är att Storbritannien i år faktiskt kan få en av sina bättre placeringar räknat inom den senaste 15-årsperioden (vilket kanske inte säger jättemycket, men ändå).