Jag trodde knappt att det gick att sjunga allsång till Monica Zetterlunds nollpoängare från 1963, men jorå. På Euro Fan Café anordnades ikväll lite allsång till några av Eurovisionens genom tiderna minst poängbelönade bidrag – däribland Sverige 1963, Turkiet 1987 och Schweiz 1967. Inga större hits idag kanske men några tappra i publiken sjöng med. Temat var Nul points, även om vissa av låtarna dock fick poäng när de en gång tävlade. Efter genomspelningen väntade en segdragen omröstning där några personer via länk på storbild gjorde parodi på röstavlämnare. Väldigt kul idé att uppmärksamma och hedra några av ESC:s största förlorare (i tävlingen alltså). Den i mitt tycke bästa låten som tävlade ikväll var Joy Flemings bidrag för Västtyskland 1975; Ein Lied kann eine Brücke sein. Undertecknad med sällskap tröttnade en kort bit in i omröstningen, så något resultat hörde vi inte. Men lite allsång på kvällskvisten är ju ändå aldrig fel…