Vissa låtar får mig att hoppa till. Direkt när jag kom in i arenan var det Montenegros tur att repetera och inledningen på deras Igranka med Who see är inget för hjärtsvaga. Jag skakade till i hela kroppen eftersom den startade med ett dån. De två rappande männen i Who see är klädda som astronauter och en bit in i låten gör sångerskan en spektakulär entré då hon hissas upp från golvet. Den här låten och det här numret känns ovant och konstigt för många, inklusive mig men det går inte att förneka att det är en effektfull show.

Igranka är verkligen både fågel och fisk i förhandssnacket. Å ena sidan har den högst odds på vissa sajter för att ens ta sig till final. Samtidigt är det den mest visade videon på Youtube av alla årets bidrag och är en stor hit nere på Balkan. En sak är säker, den liknar inget annat i årets startfält och det är svårt att inte minnas den efter att ha sett tre minuters astronaut-rap på en rökfylld scen.