Smått mysig liten visa som rullar på och rullar på och rullar på…

Alex tar nog detta till final, trots att jag finner det obegripligt. Han är en av de stora favvosarna som folk talar mycket om här nere. Här inne i biosalongen där vi sitter blir det nytt rekord på antal människor.

Teckningarna från videon är projicerade på bakgrundsväggen.

Vad ser folk i den här låten? Är det för att den är så inställsamt trevlig och sockersöt..? Eller är det för att folk tycker om att få vara delaktiga och vissa den ständigt återkommande slingan?

Där kom en oväntad vändning, Alex försökte sig på att byta tonart under de sista orden i versen. Det blev fullständigt platt fall och han kom helt “out of key”. Ett stort sorl gick genom den samlade pressen här.

Han försöker igen på nästa vers och det låter lika illa…