Efter en lunchpaus som för mig bestod av lunch på Euphoria här intill är vi nu åter samlade i biosalongen. Margaret Berger kör igenom sin låt “I feed you my love” för andra gången.

Jag låter som världens mest negativa. Men jag förstår inte den eventuella hypen med den här låten heller. Det låter visseligen up to date och modernt och allt det där. Men det är inte mycket till låt. Ett tungt tungt beat med en sångeska som utstrålar allt annat. När mellanpartiet med instrumentala inslag kommer tar hon ett litet steg framåt och svänger på höfterna och fyrar av flera leenden. Det här blir schitzofrent och känns inte trovärdigt. Ett märkligt hopkok..

Margaret är väldigt statisk på scenen, som om hon vore fastklistrad i golvet. Hon bär samma klänning som i den norska uttagningen men liksom många andra har även hon blingat på sin klänning med mer paljetter.