Finlands Pernilla, har en del partier i närbild som det ser ut som att hon ska titta in i kameran men att hon missade den totalt. Hon står där och sjunger i sin gröna klänning med släp. Kan inte låta bli att tycka om den! Den är bra.

Israel. Tanken slår mig att sången låer som Mumy Troll. En låt man inte kan låta bli att bli glad av! Och så en rejäl puss på scenen.

San Marino.Här har vi en taggad tjej, som tyvärr vill för mycket. Flygkaptener, hejarklackstjejer och skriver på laptopen på scenen! Lite Annie Kratz Gutå vibbar på kläderna. Dansen kan ni alla som var med i Friskis och Svettis på 80-talet. Men man blir ändå lite glad. Den är mitt “guilty pleasure”.

Cypen. Jag gillar låten, hennes bokbord. Tyvärr inte lika snygg filmat och bakgrundsbilder gillar jag inte, det drar ner mitt betyg. Dessutom sjunger hon inte så bra , rösten håller inte. Det låter konstigt. Tyvärr. En favorit i alla fall.