Trackshittaz showar på presskonferensen

Show, show med rullestol med ene av de to sangerne sittende, og her setter de i gang presseapparatet med dans og woki mit die popo.

Vi er stolt vi kommer fra landsbygda i Østerrike. Vi er sammen veldig vise. Og selv landsbygda kan være veldig morsomme, og mange reiser bort til universitetene. Og vi kommer fra gården kan selv gjøre en karriere sammen med de som også går på universitetet.

Enda mer moro; hvem sin rompe er penest: Kanskje russerne, vi har ikke sjekket ennå. Men selvsagt våre jenter har de beste, spesielt de. Vi er blitt kritisert for å være sexistiske. Men det er en forskjell fra sexistisk og det å være sexy. Vi tar det med blink i øyet. Alle kan jo være sexistiske, men det skal være morsomt og ikke amish-isk.

Ja selv om vi vinne, så vil jo alle som deltar også vinne. Alle som deltar på scenen vil bli minnet på å vinne. For å være en del av det er å vinne. Og det er med våre dansere vi skal gjøre, og vi ble kjent med dem i 2010 på ett casting, og de ville vi ha med videre. Rullestolen er som en catwalk, og det måtte man prøve ut. Det var første gang vi feilet på scenen. Så jeg prøvde ut hva scenen gikk ut på.

Vi var profesjonelle fotballspillere med ironi sier Lukasz, men sport er jo viktig for å holde oss i gang med den fantastiske kroppen vår. Og den er der på legger oss flate etter trening.

Engelsken er jo ikke den perfekte fra oss, men dette øver vi på.