Pascha Parfeny med den moldaviska flaggan

Det er en uptempo-låt. Hva er historikken bak låten?

Tidligere versjon var i moldavisk. Du er veldig relativ, og den var ikke for Eurovision. Og noen trengte å oversette den for engelsk spesielt for konkurransen.

Spørsmålene dreide seg om at Pasha har deltatt mange ganger før og aldri vunnet, og samtidig kom det en låt fra Pasha og så om hans karriere.

Og nå blir mye underholdning av en moldavisk låt fra tidligere nasjonal finale, hvor Pasha var låtskriver i fjor. Konkurransen i vårt eget land er veldig sterkt framme på musikkmarkedet. Jeg er en typisk Eurovision song Contest artist. Seieren for meg er å vinne hjerter og ikke førsteplassen, og i tillegg få venner. Og selv om jeg har fått mange andre plasser var aldri målet å gi opp, og vinne nasjonal finale.