Jedward var som vanligt på spexhumör

Irland – sett deg ned å se en film, og spis popcornet. Og popcornet er Jedward. Og så energisk de er og morsomme. De tuller om at deres hotell nesten ble brent opp. Det er re-union og føles litt som skolen å være her etter Düsseldorf. Dette er dagens siste pressekonferanse, men det ville man ikke trodd for her er vi alle like energiske, og like mange interesserte som under Russland.

Vår plan er å gi ut ett nytt album og være gale. De følg slagordene virker her med årets og fjorårets feel your heartbeat. Og de snakker i ett sett på hverandre og fullfører hverandres setninger. Og skulle vi vinne så vet vi ikke om vi vil ta en Lena.

Det er ingen konkurranse for vår del, men vår låt som er best, men likevel de russiske bestemødre, og vi snakker om oss selv og ingen andre. Og koristene snakker om hvor fantastiske Jedward er. Kom med spørsmålene da pressen. Dette er som å være på skolen igjen, så kom igjen still oss ned med spørsmål. Vi forventer at dere journalister kommer hver eneste dere med ett spørsmål neste gang, og vi husker dere alle, sier de avslutningsvis.