Soluna Samay: Det har vært en enorm bra reise for meg, og jeg har reist mye rundt omkring i verden. Det er en større scene for meg her i Baku, og «once in a experiences for me her». Det er alltid en forskjell fra danske melodi grand prix. Mennesker kommer og går, og det er spontan situasjon her. Men låten er likevel i sentrum hvor jeg synger fra hjertet. Jeg er veldig glad også for mine reisevarianter i min karriere som gatemusiker.

Kan du fortelle om hatten du har på under bidraget ditt?

Historien har en interessant vinkling og skapt debatt. Den har lugget blant mine familieeiendeler. Hatten og jakken gir en miks av en fortelling, om mitt kostyme som er veldig funky som forskjellig liv sammen. Jeg vil ha med hatten min ved å fortelle om mitt liv som to kanter.

Hva betyr låten?

Låten skal ha en mening, og vi kommer inn med en ny type erfaringer. Og det er en muslimsk ord i låten, som betyr at om gud vil, og man hadde en visjon om at det var mange barn som sang om låten. Det er følelsesmessiglåt som kommer frem fra det jeg synger om.