Han virker virkelig åpen og har en sterk karisma med låten, og budskapet med låten er at man kan ikke alltid ligge i fortiden, man må ligge forut for framtiden, og det skapes videre i låten om euro-neuro. Låten er ligger innenfor det å forene det europeiske fellesskap, at den europeiske oksen skal være sterkt og kult nok å bare videre i låten. Selv om han tidligere påpekte at låtens budskap har med euro-neuro er at alle er samlet over en kveld. Euro-neuro betyr foran store teknologiske samfunnsendringer i verden som foregår nå i verden. Man er mer nevrotisk over denne store endringen enn man kan tåle over tiden. Det er en evolusjonen er i gang. Postindustriell og okonomisk evulusjon. Det er som å ha mange sporsmål for andre og seg selv. Det er ikke veldig store veier for improvisasjoner for dette Europeiske fenomenet. Og man ser at man ville vare med på at Eurovision kan bli forbedret i fremtiden i forandring med å tanke forbi hendene, og ikke putte alt inn i en dag, en kule. Vil forandre konseptet til en idoltenkning i forhold til forbedring, og man lover sterkt at man skal forbedre showet under neste repetisjon.

/Lars Kristan Stensrud