Foran den første dagen her i Baku så som starter semifinale en er Montenegro med låten Euro-Neuro med artisten Rambo-Neuro. Og en liten utstikker så er også man her i Aserbaijan også forsinket med over en time, det gjorde at man spilte euroneuro, og den kom stigende inn i hjernen vår smygende. Låten vil man ikke ha spillende lenge i våre hoder, så man går rett og slett på pressekonferansene av dag 1.

Man starter med engang å si er at han er ganske enkelt å klar i sin tale. Og når man starter spørsmålsrundene med å spørre hva det med trojanske hesten skal forestille seg i showet. Så får man kontramelding og sier at det er en sterk esel som man skal symbolisere i låten. I stedet for å ramse opp spørsmålene på rekke rad så skriver jeg det som hører med i hvert avsnitt.

Videre så er det slik at Rambo er også første artist som man får sunget på Cristal Arena, og han forteller kort og godt at hans klesskap er for lite, og at airconditeren virker her endelig. Så han har betydelig med sjarm inne her, og en liten overraskelse venter på lur til neste pressekonferanse.