Eleftheria Eleftheriou «aphrodisiac»

Hellas bidrag og artist hadde bursdag i går, den 12.mai, og her hadde hun sin beste bursdagsfeiring. For å bruke hennes ord, det var amazing spirituality med låten som ga hennes den beste gaven noen kunne gi til henne. Og det var inspirasjonsrik aften for henne. Årets finale ble jo arrangert i Hellas ble jo visst på å være ett shoppingsenter. Blir det mye shopping på henne, ble det spurt fra pressesenteret. Selvsagt blir det mye shopping, det er jo Baku og mitt første besøk i byen og landet.

Det er blitt sagt at låten ligner altfor mye på andre greske bidrag, er det ikke blitt for kjedelig å ikke endre noe som tidligere har vært suksess fra Hellas. Det er jo det som skaper låten min at den er noe annerledes enn de tidligere bidragene. Man er jo glad for å gi ett sterkt performance til publikum. Og det er jo hoftebevegelsen i sangen som er viktig å skape hos publikum, og det skal være elementer til å handle om Kunstnerisk folketoner. Videre skal låten være sexy og folkelig for å være tilstede i låten.

Nå er jo Hellas virkelige ute å kjøret økonomisk, hvordan har Hellas da råd promotere mot det europeere? Det handler om at showet er viktig selv om det også er viktige å komme ut med å promotere seg ut også. Samtidig er det viktig at man kan få møte de andre artistene som skal konkurrere mot meg. Jeg tror det er viktig at promotere seg selv høyt nok og samtidig bidrar dette til å gjøre låten og showet sterkere.

Du er fra Kypros, vil det svekke din deltagelse fra Hellas? Nei definitivt ikke, jeg er både glad at jeg har kypriotiske aner og deltar i år for Hellas. Det at låten er universell gjør at jeg gledelig vil gjerne få en poeng fra store deler av Europa. Dette fordi låten er så dansebar og europeere vil danse og elske seg til låten.

/Lars Kristian Stensrud