Romanias Mandingas Zaileilah. Dette er en godbit for alle, fordi de begynner å synge før man starter pressekonferansen, og siden en av danserne er fra Cuba går man direkte inn å spør om Eurovision er kjent i Cuba og det er man ikke i det hele tatt sier han. Romania går virkelig inn på å nå frem i år, og en flashmob ble laget. Og Mandingas mål var å promotere zeileilah, men også dans og sang. Og ut av det kom det en flashmob som ble suksess i vårt eget land. Låten er videre også en av de sterkeste låtene her nede synes Mandinga, ved at Romania har flere gode resultater de siste årene. Vårt mål er å komme blant de fem beste i finalen, dette fordi Mandingas vakre sjel og kropp vil bringe fram det beste shakehipsa for publikum og vi skal løfte opp scenen ut av like. Avslutningsvis var det en annen danser som lignet mye på Glen Valla som sang en linje før man sang en folkevise som ligner både russiske og greske viser.

/Lars Kristian Stensrud