Ennå en sterk jazzmusiker fra Albania, og hun styrker det sterke gjennom at låten må kunne være på den måte hun elsker, og derfor oversetter hun den ikke. Opplevelsen for henne i Baku er sterk følelsesmessig ide gjennom strømninger av publikum og tv-seere. Låten handler mye om ordlegge seg, og da tydelig i forhold til order of cycle of life, og hva livet har å tilby oss og gir oss som svar. Hun er ett aktivt media, og det er symboler som kommer frem i låten. Det er også en ære å komme fra Kosovo og representere Albania. For mange år siden var jeg med i idol og det har hjulpet meg mye i karrieren, fordi en av dommerne ble min gode veileder. Selv om jeg er en jazzsanger, så kan jeg virkelig bidra til å være aktivist mot barneauteisme, og det er fabelaktig å hjelpe dem som har problemer. På scenen neste uke vil jeg komme med noen overraskelser i form klesstil, og som står i stil med låtens budskap.

/Lars Kristian Stensrud