Bra jobbat, men vem var din första som gratulerade dig och vad kommer du göra imorgon?

Jag kommer sova…min hund var den förste som gratulerade mig (en liten miniversion av en hund som heter Mini). Jag vill tacka alla som gjort att jag är här. Många bra och stora artister är inte här ikväll, och jag vill att alla applåderar för de som inte är här.

Det kommer vara ett stort party imorgon torsdag, vad fick er att tro att ni hade något att fira imorgon?

Det var inte lätt att ägga ett party efter semifinalen, eftersom vi inte visste hur det skulle sluta. Så klart, hoppas jag att alla kommer till Euroclub imorgon, för det kommer vara riktigt roligt!! Att vara i ESC var min dröm, jag är glad att vara här. Jag har haft en dröm att vara i final, men nu är det på ritkigt. Vi väntar på er alla imorgon!

Alex drar nummer:

10