Okay, så har klädrepet för semifinal 1 avslutats…

Vad tycker då lilla jag om detta?

Rent tekniskt och produktionsmässigt så var det ok. Vissa grejer behöver produktionen slipa på, bla så döljer informationstavlan (som visas under bidragen och i snabbrepriserna) artisterna och man ser ingenting av själva artisterna.

Programledarna behöver plugga mer manus, så det flyter på bättre

Värst sångare i denna semi är Kroatiens Daria, som sjunger väldigt falskt i början av låten. Delegationen väljer att väga upp detta genom att låta henne göra så många klädbyten och saker på scen som möjligt. Hon gör två klädbyten, från svartguld-glitterklänning, till rosa glitterklänning till slutposeklänningen i silver.

Bäst sångare har vi hos Grekland, Litauen och Schweiz.

Resten är så där mediokert bra.

Längre utlägg om respektive land hittar ni senare under Nyheter på hemsidan